Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Over ons

Stichting Netwerk Gelderland verbindt Gelderlanders met elkaar. Zowel ondernemers als niet-ondernemers. Dit doen we o.a. via social media, netwerkbijeenkomsten en onze website.

De online community van Netwerk Gelderland telt meer dan 50.000 leden. Via 10 verschillende Gelderse LinkedIn-groepen, Facebookpagina’s, Twitter-accounts en evenementen wordt actief contact onderhouden. Groepsleden stellen elkaar vragen, leggen onderling contact en wisselen expertise uit. Netwerk Gelderland is dan ook een netwerk dat altijd volop in beweging is.

Op deze site heb je de mogelijkheid om gratis een profiel van je bedrijf of organisatie aan te maken in de Bedrijvengids en zo zichtbaar te zijn in de hele provincie. In het profiel worden onder andere adresgegevens, een beknopte omschrijving van het bedrijf of instelling en natuurlijk het bedrijfslogo opgenomen. Ook kan een link naar de website worden toegevoegd, evenals verwijzingen naar zakelijke social media-accounts. Wij nodigen je van harte uit je bedrijf of organisatie aan te melden.

Naast virtuele ontmoetingen in de online community, organiseert Netwerk Gelderland ook fysieke bijeenkomsten. Ook daar ontstaat ’verbinding’. Deze bijeenkomsten vinden verspreid over de hele provincie plaats en zijn voor iedereen toegankelijk. Zo ontmoet je in een ongedwongen sfeer naast bekenden ook steeds weer nieuwe mensen!

Wij nodigen je van harte uit ook lid te worden van de online community van Netwerk Gelderland. Meld je aan bij de Linkedin groep Netwerk Gelderland. Je kunt de activiteiten van Netwerk Gelderland ook volgen op Facebook of via Twitter.

Het bestuur wordt gevormd door Gijs ter Beek (secretaris en penningmeester) en Jan-Bort Werkman (voorzitter).

Wil je meer informatie of heb je een vraag, mail of bel naar:

Jan-Bort Werkman (06-20019957)
Mail: info@netwerkgelderland.nl

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland