Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Reglement

 

 

Bij het inzenden van mijn nummer geef ik aan op de hoogte te zijn van de inhoud van de FAQ’s en akkoord te gaan met het reglement en de voorwaarden die aan deze wedstrijd verbonden zijn.

Inhoudelijke en auteursrechtelijke aspecten:

1. We zijn op zoek naar frisse, nieuwe, niet eerder gereleasete songs.

2. Het gaat hierbij om eigen materiaal, dus geen covers

3. Zorg ervoor dat je het nummer dat je instuurt live kunt uitvoeren.

4. Alle inzendingen worden beluisterd en gescreend. De jury beslist uiteindelijk of een lied in aanmerking komt voor de competitie. Redenen voor uitsluiting kunnen zijn: te grof of kwetsend taal gebruik, discriminerende teksten, etc., etc.

5. Inhoudelijke criteria: De inzending mag niet uitsluitend instrumentaal zijn. In de tekst moet het woord Gelderland minimaal 1 keer voorkomen. Gelderland moet positief bezongen worden. Het is tenslotte een “ode aan”. Wel mogen er kritische kanttekeningen worden geplaatst en mogen er scherpe randjes aan de tekst zitten. Uit de tekst moet blijken hoe aangekeken wordt tegen de Gelderse identiteit. Wie, wat, hoe is of doet een Gelderlander? Wat kenmerkt Gelderland als provincie volgens jou? Het nummer duurt minimaal 2,5 minuut en maximaal 3,5 minuut. De muziekuitvoering is van goede kwaliteit evenals muziekopname. De tektst is Nederlandstalig.

6. De inzender verzorgt het uploaden van het nummer op soundcloud.

7. Alleen volledig conform de instructies ingevulde deelnameformulieren worden in behandeling genomen.

8. De copyrights en auteursrechten blijven ten alle tijden in bezit van de muzikanten zelf. Muzikanten zijn zelf verantwoordelijk voor het al dan niet aanmelden van hun materiaal bij auteursrechtenorganisaties. Door je song aan te melden voor de wedstrijd geef je ons wel toestemming om jouw nummer op onze site, Facebookpagina of andere sociale media te posten. Ook mogen wij inzendingen gebruiken voor airplay bij (lokale) omroepen en web platforms van derden zoals bijvoorbeeld De Gelderlander online etc., etc.

Stemprocedure en termijnen:

9. Tot en met 25 februari 2015 18.00 uur  kunnen inzendingen worden aangemeld.

10. Vanaf sluiting van de aanmeldperiode op 25 februari 2015 om 18.00 uur tot en met 14 maart 12.00 uur kan het publiek middels stemmen aangeven naar welke inzending hun voorkeur uitgaat.

11. De 5 inzendingen die op 14 maart 2015 om 12.00 uur de meeste stemmen hebben gaan doorgaan naar de finale op 18 maart 2015. De inzending die op dit moment de meeste stemmen heeft is de publiekswinnaar!

12. De jury bepaalt op 18 maart 2015 uit de 5 finalisten de uiteindelijke jury-winnaar.

13. Bij vermoedens van stemfraude houdt de organisatie zich het recht voor een inzending uit te sluiten van verdere mededingen naar de prijzen

Prijzen:

14. De jury-winnaar is dé winnaar van de Ode aan Gelderland en ontvangt, middels bankoverschrijving,  de hoofdprijs van € 1.000.

15. Ook de publiekswinnaar ontvangt een mooie prijs: Eén hele dag de studio in!

Fiscale aandachtspunten:

16. Aan het eind van het jaar dient de winnaar het gewonnen geldbedrag wel zelf op te geven bij zijn inkomstenopgaaf.

17. Voor het uitbetalen moet de winnaar een paspoortkopie en zijn naam en adresgegevens overleggen i.v.m. een IB 47 aangifte bij de belasting.

Hardheidsclausule:

18. In alle niet hierboven benoemde en voorkomende situaties beslist de organisatie, lees het bestuur van Netwerk Gelderland.

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland