Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Listing Category: Zakelijke dienstverlening

DE WILD Strategie & Business Coaching

Ik help MKB ondernemers om pro-actief in te spelen op alle veranderingen rondom het bedrijf. Niet afwachten maar doen!

Lees meer

BDLease

Wat doen wij Financial Lease : BD Lease is sinds 1997 als onafhankelijk tussenpersoon actief op het gebied van financiering van nieuwe- en gebruikte personen- en bedrijfswagens. Ook voor de financiering van equipment zoals heftrucks, machines en kranen is BD Lease uw ervaren en betrouwbare partner. Door onze intensieve samenwerking met een vijftiental banken en maatschappijen More Info »

Lees meer

CONEXYS

Leiden en begeleiden van stakeholder processen; bouwen van allianties. Breed inzetbaar met veel ervaring op het gebied van duurzaam ondernemen en duurzame inrichting van de (gebouwde) omgeving.

Lees meer

NovAgora

Coöperatieve vereniging NovAgora U.A.

Lees meer

Fascia advies

Fascia advies realiseert resultaten voor organisaties door verbinding aan te brengen en bouwt tegelijkertijd aan een basis voor een duurzame samenwerkingsrelatie.

Lees meer

Smart ViZion

SMART ViZiON biedt uw organisatie onafhankelijk advies en ondersteuning bij het kiezen en invoeren/aanpassen van uw ERP pakket.

Lees meer

Anawenta Psychologie & Stressmanagement | Mediation & Juridisch advies

Anawenta psychologie | mediation & juridisch advies geeft antwoorden op uw vragen op het gebied van psychologie, stressmanagement, mediation en juridisch advies. Anawenta is er voor mensen die in hun privé- of zakelijke leven vastlopen, of door een privésituatie zakelijk of door zakelijke problemen privé geen weg meer weten. Anawenta ontbindt het conflict en verbindt de mens…

Lees meer

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland