Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Listing Category: Overig

CONEXYS

Leiden en begeleiden van stakeholder processen; bouwen van allianties. Breed inzetbaar met veel ervaring op het gebied van duurzaam ondernemen en duurzame inrichting van de (gebouwde) omgeving.

Lees meer

Anawenta Psychologie & Stressmanagement | Mediation & Juridisch advies

Anawenta psychologie | mediation & juridisch advies geeft antwoorden op uw vragen op het gebied van psychologie, stressmanagement, mediation en juridisch advies. Anawenta is er voor mensen die in hun privé- of zakelijke leven vastlopen, of door een privésituatie zakelijk of door zakelijke problemen privé geen weg meer weten. Anawenta ontbindt het conflict en verbindt de mens…

Lees meer

CQCA

CQCA (Company for Quality Control and Assurance) biedt ondersteuning op het gebied van KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) managementsystemen, zoals ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/hbuijs
Tevens ondersteuning van de productie, zoals lean manafacturing, opzetten faalkosten registratie systeem, implementeren van SPC systemen, FMEA, kalibratie etc.
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/hbuijs

Lees meer

KreaNova – Creating Innovation

KreaNova levert innovatiekracht vanuit een bedrijfskundige discipline. In principe doen we alles wat nodig is om het innovatievermogen van uw organisatie tot ontwikkeling te brengen. Hierbij maken wij gebruik van een rijk arsenaal aan innovatieve werkvormen, methoden en technieken, waaronder het door ons ontwikkelde InnovationBooster framework’ en de IdeaChallenger methode’. KreaNova heeft de mensen, de inzichten en de tools in huis om u hierbij van dienst te zijn.

Lees meer

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland