Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Listing Category: Opleiding & Training

Myleads

Myleads is gespecialiseerd op het gebied van educatieve marketing & sales. Wij bieden advies op maat en komen samen met u tot een mooi verhaal en een passende oplossing.

Lees meer

Bewust Verder, biedt perspectief voor overlevers

Loopbaanadvies, coaching en training voor het vergroten van persoonlijke effectiviteit van individuen en teams of groepen in bijzonder van overlevers van kanker en/of chronische ziekte.

Lees meer

Ontdek je gevoel, praktijk voor haptonomie, Lochem – Vorden

Je lichaam kan je alles over jezelf vertellen. Individuen en organisaties kunnen gebruik hiervan maken als ze willen groeien. Haptonomie helpt hierbij.

‘Ontdek je gevoel’ biedt individuele begeleiding aan volwassenen en kinderen en workshops voor geïnteresseerden. Organisaties zijn welkom voor inspirerende actieve maatwerktrainingen.

Leren door te doen, ervaren en voelen, is verfrissend en levert veel meer op dat leren door luisteren en nadenken!

Lees meer

KreaNova – Creating Innovation

KreaNova levert innovatiekracht vanuit een bedrijfskundige discipline. In principe doen we alles wat nodig is om het innovatievermogen van uw organisatie tot ontwikkeling te brengen. Hierbij maken wij gebruik van een rijk arsenaal aan innovatieve werkvormen, methoden en technieken, waaronder het door ons ontwikkelde InnovationBooster framework’ en de IdeaChallenger methode’. KreaNova heeft de mensen, de inzichten en de tools in huis om u hierbij van dienst te zijn.

Lees meer

Marketingconcurrent

MarketingConcurrent is een betrouwbaar marketing bureau uit Arnhem. Met ons team van marketing specialisten helpen wij onze opdrachtgevers om hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Lees meer

Marius Broeders

Marius Broeders: Circus, Theater en Muziek voorstellingen. workshops , verhuur werkruimte.

Lees meer

Vendere Training & Coaching

Vendere Training en Coaching is onderdeel van Vendere (Latijn voor Verkoop.). Verkoop is doorgaans het vertrekpunt van onze trainingen en coaching.

Lees meer

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland