Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Listing Category: Marketing & Reclame

Studio Mensinga/Bruns

Studio Mensinga/Bruns is een multidisciplinair bureau voor grafisch ontwerp en advies. Wij zorgen zowel online als offline voor een goed ontwerp met een aansprekende inhoud en een helder plan voor de inzet van je communicatie.

Lees meer

Myleads

Myleads is gespecialiseerd op het gebied van educatieve marketing & sales. Wij bieden advies op maat en komen samen met u tot een mooi verhaal en een passende oplossing.

Lees meer

Marike Spee Tekst & Taal

Een krachtige boodschap bestaat uit een duidelijk verhaal dat blijft hangen, maar dan wel bij de juiste doelgroep. Een heldere, pakkende tekst op een website, in een folder of nieuwsbrief die ontspannen leest en nieuwsgierig maakt; pas dan ben ik tevreden.

Naast bedrijfsteksten schrijf ik human interest artikelen voor verschillende rubrieken van dagblad De Gelderlander. Verder zet ik graag levensverhalen op papier, zoals het in 2014 gepubliceerde Oma, gaan we nou dood?, over een klein jongetje tijdens en na de Slag om Arnhem. Verder schrijf ik graag kinderverhalen.

Van 2010 tot 2015 was ik hoofdredacteur van het Betuwse tijdschrift Kern Magazine, een blad over inwoners van deze streek, plaatselijke initiatieven en lokale geschiedenis.

Lees meer

Teknology BV

Internet diensten; Websites, webshops en marketing

Lees meer

Woensdag

Webwinkels in Magento, osCommerce, Woocommerce en Prestashop

Lees meer

Marketingconcurrent

MarketingConcurrent is een betrouwbaar marketing bureau uit Arnhem. Met ons team van marketing specialisten helpen wij onze opdrachtgevers om hun bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Lees meer

Klappe PR

Het geven van een basis op Social Media. Opzetten, organiseren, presenteren van uw evenement of product of bijeenkomst. Meedenkend in uw bedrijf, organisatie of maatschappelijke onderneming om uw product in het daglicht te zetten. Schrijven van teksten, ontwerpen van flyers. Etaleren van winkels of stands voor beurzen en evenementen.

Lees meer

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland