Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Listing Category: Bouw

ASGN Beveiligingstechniek b.v.

ASGN beveiligingstechniek b.v. is een landelijk beveiligingsbedrijf, vooral gespecialiseerd in elektronische beveiliging. Al uw mogelijke beveiligingsproblemen zijn bij ons in goede handen. We hebben inmiddels jaren lange ervaring in de beveiligingssector, en zijn 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u beschikbaar. Voor onze klanten leveren wij een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen die volledig More Info »

Lees meer

DUBOPLUS B.V.

DUBOPLUS, duurzaam bouwen en isoleren voor een energiezuinig, gezond en comfortabel binnenklimaat.

Lees meer

Aannemersbedrijf Polinder

Aannemersbedrijf Polinder Aannemersbedrijf Polinder is een jong dynamisch bedrijf, dat kan putten uit 30 jaar bouwervaring en daardoor erg zorgvuldig is in het bedienen van haar klanten. Wij zijn werkzaam in de woning- en utiliteitbouw, in zowel nieuw- als verbouw. Wij zijn een klantgericht en flexibel bedrijf met een platte organisatie. Onze klanten zijn bedrijven, More Info »

Lees meer

BOUWCAB bouwadvies & bouwbegeleiding

BOUWCAB bouwadvies & bouwbegeleiding stemt bouwkosten, kwaliteit én het gewenste resultaat op elkaar af. Wij doen dit met een persoonlijke, daadkrachtige en duurzame aanpak in een begrijpelijke taal. Wat kan BOUWCAB bouwadvies voor u als particulier of bedrijf in het bouwproces betekenen? Wij houden ons bezig met bouwadvies, kostenramingen, bouwkundige keuringen, vooropname / nulmeting, bouwmethodes, More Info »

Lees meer

BIM Consultancy

Wij helpen bouwpartijen (en bouw gerelateerde partijen) bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het managen van gebouwinformatie.

Lees meer

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland