Verbindt Gelderlanders met elkaar

  • 55.000 Gelderlanders in online netwerk
  • Periodieke offline (netwerk)bijeenkomsten

 

Agenda

nov
27
do
Optimaliseer uw website @ Arnhem
nov 27 @ 6:30 pm – 10:30 pm

Programma
18:30 – 19.00 Inloop met koffie (bekijk de gastenlijst)
19.00 – 19.15 Opening
19.15 – 20.15 Workshop
20.15 – 20.30 Pauze
20.30 – 21.30 Workshop
21.30 – 22.30 Netwerkborrel

Inhoud
Op deze avond leiden Jaron van Zwam (Citrusweb) en Jeroen Berings (Bigbear Consultancy) u door de wereld van website optimalisatie. Natuurlijk is het van belang dat u gevonden wordt op internet, het liefst bovenaan in de zoekresultaten. Jaron en Jeroen belichten een aantal aspecten die uw Google page rank beïnvloeden. Een schimmige wereld overladen met technische termen die met begrijpelijk woordgebruik zal worden toegelicht. Wist u bijvoorbeeld dat veel korte bezoeken op uw website (bounce percentage) uw positie in de zoekresultaten negatief beïnvloedt? Een overzichtelijke website met duidelijke navigatie zal het bounce% zeker verlagen. Ook zal aandacht worden besteed aan de techniek die Google gebruikt om uw website te beoordelen.

U zult ook worden geïnformeerd over de diverse tools die beschikbaar zijn om uw website bezoekersstatistieken te analyseren (Google Analytics en Google Webmastertools).

U krijgt antwoord op de vraag of social media de google page rank beïnvloeden. Zo ja, op welke manier.

Tijdens de presentatie willen we graag enkele voorbeelden uit de praktijk tonen. Heeft u er geen bezwaar tegen dat uw website als voorbeeld wordt gebruikt? Geef dat dan door via email info@bigbear-consultancy.nl (uiterlijk 17 november 2014) U heeft dan gelijk een goede analyse van uw website. Win-win dus!

 

Ik ben aanwezig! 

Betaal eenvoudig via iDeal, registreer echter wel eerst voor een account om de betaling te kunnen voltooien.

 

[IDEAL fip_bedrag=”29,75″ fip_referentie=”Optimaliseer”]

okt
15
do
Netwerken bij Vitesse @ Trainingscomplex Papendal
okt 15 @ 5:30 pm – 9:30 pm

Netwerken en je laten inspireren bij Vitesse
15 oktober organiseert Netwerk Gelderland samen met Vitesse, Alfa en Hekkelman een inspirerende en verrassende netwerkbijeenkomst!
Dit is je kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen van Vitesse en hun nieuwe hypermoderne trainingscomplex.
Uiteraard zijn ook alle Nijmegenaren en Achterhoekers van harte welkom :-). Wie weet, zijn we een volgende keer te gast bij NEC of De Graafschap.

accommodatie_voorzijde_mei2015

Thema: “Aanvallen, verdedigen en omschakelen”.

De keuze voor het 5-3-2-systeem, dat Louis van Gaal hanteerde in Brazilië, was een pragmatische. Het doel was winnen! De vraag voor Louis was hoe de kans op winst het grootste was. Of zoals Cruijff het zegt “Tactiek is niet je man uitschakelen of zo. Nee, het is weten waar je mee bezig bent.” Dat is voor ons allen natuurlijk ook de vraag. Weet je waar je mee bezig bent? Heb je alle relevante informatie paraat? Hoe kun je op jouw terrein de wedstrijd winnen. Wanneer val je aan en wanneer verdedig je? En moet de ander verliezen of kun je beiden winnen?

Programma
17:30 – 18:00 Ontvangst met broodjes, koffie en thee
18:00 – 20:30 Inhoudelijk programma
20:30 – 21:30 Netwerkborrel

Vitesse, Alfa Accountants en adviseurs en Hekkelman Advocaten en notarissen zullen ons meenemen in actuele ontwikkelingen in hun expertisegebieden en hoe zij omgaan met “aanvallen, verdedigen en omschakelen”.

Sprekers/workshops
* Marc van Hintum vertelt over de voetbalfilosofie van Vitesse: wat het spel van Vitesse kenmerkt, maar ook bijvoorbeeld welke keuzes Vitesse maakt in de aankoop van nieuwe spelers. Marc is naast oud-speler (1997-2002) hoofd scouting bij Vitesse, achtvoudig ex-international en voetbalanalyticus bij de NOS.

* Alfa biedt een tweetal workshops aan met zeer uiteenlopende en interessante onderwerpen:
Workshop 1: Het nieuwe belastingplan; highlights van de miljoenennota die gepresenteerd wordt op Prinsjesdag.
Workshop 2: Financiering anno 2015; Welkom in de nieuwe realiteit!

* Hekkelman zal rondom de volgende juridische thema’s tijdens workshops stilstaan bij situationeel aanvallen en verdedigen! Hoe win je zo efficiënt mogelijk je juridische wedstrijd.
1. Workshop Arbeidsrecht: de Wet Werk en Zekerheid in de praktijk; ‘elk nadeel heeft z’n voordeel’;
2. Workshop Ondernemingsrecht: De beste tactiek bij debiteuren incasso;
3. Workshop Personen en Familierecht: Het huwelijk van een ondernemer is net topsport: zorg voor goede condities!

Interessante onderwerpen, waardoor we weer bij zijn en met nieuwe inzichten en inspiratie aan de slag kunnen!

Borrel
Tijdens de netwerkborrel kunnen we nader met elkaar kennismaken en kun je inhoudelijk doorpraten met adviseurs van Hekkelman en Alfa over thema’s die je bezighouden.

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je snel in!
Voor € 25,00 (excl. BTW) kun je er bij zijn!

NB: Na het invullen van het formulier word je naar een betaalmodule (Ideal) geleid. Je ontvangt een bevestiging met factuur voor je administratie op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht betaling via Ideal een probleem zijn, dan is het -bij wijze van uitzondering- mogelijk te betalen aan de hand van een factuur. Stuur dan even een mail naar info@netwerkgelderland.nl of bel naar onderstaande telefoonnummer. Dan wordt een factuur toegezonden.

Last but not least!
Wil je niet alleen op 15 oktober een kijkje achter de schermen nemen en de voetbalfilosofie van Vitesse aanhoren, maar ook met eigen ogen zien hoe de tactieken daadwerkelijk worden toegepast op het veld? Dat kan!
In het seizoen 2015|2016 biedt Vitesse een nieuw concept: De Amstel Lounge Club. Een sfeervolle loungeruimte in GelreDome waarin tevens het Spelershome wordt gevestigd. Met name voor ZZP’ers en het MKB biedt deze ruimte de mogelijkheid om in een ontspannen sfeer het netwerk te vergroten.

Een lidmaatschap van De Amstel Lounge Club biedt:
– Een seizoenkaart met een zitplaats zeer centraal rond de middenlijn op de hoofdtribune
– De luxe van VIP-parkeren tijdens de 17 eredivisie-thuiswedstrijden
– Een eenvoudig buffet voor de wedstrijd is bij de prijs inbegrepen
– Daarbij heb je de mogelijkheid om voor elke wedstrijd, in de rust en na afloop je netwerk te vergroten in de loungeruimte met bar. Uniek hieraan is dat dit in directe nabijheid van spelers kan zijn!
Een lidmaatschap van De Amstel Lounge Club kost € 1.100,- per persoon (excl. BTW).

Amstel lounge Club

Maak als relatie van Netwerk Gelderland kans op een seizoen gratis lidmaatschap van De Amstel Lounge Club!
Geef je dan op voor de netwerkbijeenkomst én geef via info@netwerkgelderland.nl uiterlijk 30 september aan waarom Vitesse juist jou dit gratis lidmaatschap, ter waarde van € 1.100, kado zou moeten doen! Maak er een bijzondere reactie van om je kans te vergroten! De tweede en derde plaats in deze verloting worden beloond met een gesigneerde bal of T-shirt! De verloting van het gratis lidmaatschap vindt plaats op 1 september 2015.
Ben je direct geïnteresseerd in een lidmaatschap? De eerste drie geïnteresseerden kunnen met 20% korting lid worden (korting is 100% als je ook de loting wint!). Stuur een mail naar info@netwerkgelderland.nl als je geïnteresseerd bent en dan pak ik dit op.

Tot ziens op 15 oktober!
Hartelijke groet,
Netwerk Gelderland

Jan-Bort Werkman (06-20019957)

 Hekkelman_banner_730x90 Logo Alfa Accountants en Adviseurs Logo Vitesse

 

 

mei
19
do
Netwerken en je laten inspireren @ Regardz WTC Arnhem
mei 19 @ 6:30 pm – 10:00 pm

19 mei organiseert Netwerk Gelderland samen met Arnhem voor Vluchtelingen, Alfa, Vendere en Buro Arnhem Zuid een inspirerende en verrassende netwerkbijeenkomst!

Thema: “Hoe stem jij af op een veranderende omgeving ?”.

Vluchtelingen ontvluchten hun land en komen in een volstrekt andere omgeving terecht. Ze moeten zich heroriënteren en hard werken om de kansen die er zijn te verzilveren!
En hoe doe jij dat als ondernemer als je omgeving niet meer geschikt is om te overleven. Hoe pas jij je aan en realiseer jij je kansen?

Programma
18:30 – 19:00 Ontvangst met koffie en thee
19:00 – 19:30 Centrale opening met Syrian Cooks in Arnhem (*)
19:30 – 21:15  Workshoprondes
21:15 – 22:00 ‘Meet and match’ en netwerkborrel

* Twee Syrische statushouders, Feras Jouma en Khaled Darwisheh zijn in september in Nederland gekomen. Zij zijn voortvarend aan de slag gegaan met hun bedrijf Syrian Cooks in Arnhem. Zij geven ons een inkijkje in hun bestaan in Syrië, hun vlucht naar Europa en hoe zij nu hun bedrijf aan het opbouwen zijn in een voor hen nieuwe omgeving.

Sprekers/workshops

* Vendere: Soul sales
Iedereen heeft saleskracht in zich. De vraag is: “waar zit de jouwe verborgen? Welke krachtige eigenschappen die je al in je hebt, kun je gebruiken om succesvol sales te bedrijven, te verkopen”?
Sales is een prachtig vak. Als je verkoopt, breng je mensen en organisaties bij elkaar. De verkoper zorgt voor beweging, verbetering. Daar waar mooie nieuwe ontmoetingen plaatsvinden, ontstaan nieuwe plannen, kansen en ideeën, dingen die er eerder nog niet waren.
Als je vanuit innerlijke overtuiging en met enthousiasme je verhaal vertelt, dan werkt dit aanstekelijk. De potentiële klant merkt direct het verschil tussen de echte mens die jou graag als klant wil en de trucjesverkoper die graag veel wil verdienen via jou. Hoe doe je dat als ZZP’er en MKB’er?
Daar staan Loek Boerboom en Bonne Burger tijdens deze workshop bij stil!
Link met het thema: “Kijk naar wie jij bent en wat jij voor je omgeving kunt betekenen!”

* Alfa Accountants en Adviseurs: De VAR verdwijnt; wat nu?
De Verklaring Arbeidsrelatie (VAR), die duidelijkheid geeft over de vraag of een opdrachtnemer fiscaal als werknemer of als zelfstandig ondernemer wordt behandeld, verdwijnt per 1 mei 2016. De periode 1 mei 2016 tot 1 mei 2017 zal een transitieperiode zijn. In dit jaar krijgen opdrachtgevers en opdrachtnemers de tijd om waar nodig hun werkwijze aan te passen.
Jan Poppe (senior juridisch adviseur) en Serge Bodde (senior fiscaal adviseur) vertellen u meer over de fiscale en juridische aspecten van de afschaffing; wat houden de wijzigingen in; welke maatregelen moet ik nemen om te voorkomen dat er sprake is van een dienstverband of dat ik onnodige juridische risico’s loop?

* Buro Arnhem Zuid: Dat kan mijn neefje ook!
Branding is een vertaling van wie je bent, wat je doet en hoe goed je dat doet. Het is de fundering van je bedrijf. Als je serieus bent over je bedrijf, dan moet je ook serieus zijn over je branding. Marcel Enderink zal ons nog veel meer over branding vertellen!

Interessante onderwerpen, waardoor we weer bij zijn en met nieuwe inzichten en inspiratie aan de slag kunnen!

Borrel en ‘Meet en match’
Tijdens de netwerkborrel kunnen we nader met elkaar kennismaken en kun je inhoudelijk doorpraten met adviseurs van Alfa, Vendere en Buro Arnhem Zuid over thema’s die je bezighouden.

Tegelijkertijd zullen we ook een speeddateronde organiseren. Een aantal Engels sprekende statushouders zullen zich aan je voorstellen. Ze vertellen over wie ze zijn, wat ze kunnen en wat hun droom is. Het zou erg gaaf zijn als we elkaar kunnen inspireren en verder kunnen helpen! We gaan daarbij uiteraard voor een ‘Win-Win’! We kunnen veel van elkaar leren en voor elkaar betekenen!
Het wordt een inspirerende sessie, begeleid door Julian Leijser, onder andere co-founder van Arnhem-Werkt.nl.
NB: In het aanmeldformulier kun je aangeven of je aan de ‘Meet and Match’ wel of niet wil deelnemen.

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je snel in!
Voor € 25,00 (excl. BTW) kun je er bij zijn!

NB: Na het invullen van het formulier word je naar een betaalmodule (Ideal) geleid. Je ontvangt een bevestiging met factuur voor je administratie op het door jou aangegeven e-mailadres. Mocht betaling via Ideal een probleem zijn, dan is het -bij wijze van uitzondering- mogelijk te betalen aan de hand van een factuur. Stuur dan even een mail naar info@netwerkgelderland.nl of bel 06-20019957. Dan wordt een factuur toegezonden.

Tot ziens op 19 mei!

Hartelijke groet namens,
Netwerk Gelderland
&
Arnhem voor Vluchtelingen

Jan-Bort Werkman
Mariël Hutten

jun
1
wo
Zorg dat je er bij bent :-)!
jun 1 @ 8:06 pm – dec 31 @ 9:06 pm

Netwerk Gelderland bestaat 7,5 jaar! Tijd voor verdere professionalisering en uitbreiding van activiteiten!

Enkele feiten:
– Oktober 2008 zag de LinkedIn-groep Gelderland het levenslicht.
– Nu bestaat het netwerk uit meer dan tien LinkedIn-groepen en zijn we ook op Facebook en Twitter actief.
– We zijn meer dan 30 inspirerende netwerkbijeenkomsten verder, waar meer dan 2.000 deelnemers waren.
– Het netwerk groeide van nul naar ruim 55.000 leden.
– Eén van de hoogte punten: de Ode aan Gelderland met een prachtig officieus Gelders volkslied

Nieuw!
1. Meer netwerkbijeenkomsten door strategische samenwerking met Ondernemers in Bedrijf.
2. Meer events voor alle Gelderlanders: Vanuit maatschappelijke betrokkenheid samen mooie dingen doen! Oa via een partnership met de Stichting voor Betrokken Vaderschap. Ook voor mensen met een kleine beurs en vluchtelingen gaan we in het najaar aan de slag en in het voorjaar 2017 samen een motortoertocht beleven :-). Hierover ontvang je t.z.t. via het social media netwerk meer info.

1. Nieuwe mogelijkheden speciaal voor Gelderse ondernemers:
Netwerk Gelderland is met Ondernemers in Bedrijf een strategische samenwerking aangegaan om alle zakelijke leden van Netwerk Gelderland meer te kunnen bieden! Ondernemers in Bedrijf is een netwerkorganisatie met 27 regio’s, 2700 aangesloten ondernemers en jaarlijks ca 200 bijeenkomsten. Je kunt je hier aanmelden voor de Eindejaarsborrel van maandag 12 december 2016. Samen met andere ondernemers het jaar uitluiden! Nadere info over exacte locatie (in de buurt van Arnhem / Nijmegen) volgt.

2. Geplande activiteiten met Stichting voor Betrokken Vaderschap (alle activiteiten vinden deze keer plaats in Arnhem):
De Stichting voor Betrokken Vaderschap komt voort uit een initiatief van een aantal Nederlandse vaders die ontdekten dat veel vaders tegen dezelfde situaties aanlopen en daar soms ook echt mee worstelen. Inmiddels zo’n 30 vaders bundelen al enkele jaren hun eigen ervaring en de kennis van diverse experts (pedagogen, psychologen, etc) en vatten dat samen in blogs. Dit jaar zijn zij gestart met diverse andere activiteiten zoals je hieronder kunt lezen en in september komt de nieuwe site live. Doel van deze stichting is vaders te inspireren, te informeren en te trainen om de vader te kunnen zijn die zij hun kinderen wensen. Met het uiteindelijke doel: Gelukkige kinderen die op een goede manier hun plekje kunnen innemen in de maatschappij.

In het voorjaar worden diverse activiteiten georganiseerd door de Stichting voor Betrokken Vaderschap. De stichting gaat haar activiteiten verrichten onder de naam VDRS (VaDeRS, zonder de a en e). Meer info volgt!

 

Zoek in onze bedrijvengids

Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Categories
Nieuws
Netwerk Gelderland